Weetjes uit onze klas!!!

 

We zijn ondertussen al een weekje  bezig.

Enkele weetjes: maandag gingen we werken in de computerklas, iedere dag leest de juf in de kring een stukje uit ‘Wormpa in mensenland’, we hebben deze week de hoofdletter Z geleerd, we oefenden de woorden met de -ieuw, -eeuw, -ooi, -aai, -oei, we kregen terug hulp om te lezen van de leerlingen van het 5de en ook met de leerlingen van het KTA, we tellen en rekenen iedere dag tot 100, we hebben iedereen van de klas gemeten (ja, ook meester Frank en Autari zijn papa!), op dinsdag gingen we nieuwe boeken lenen in de bieb, …

Maandag zijn wij met de klas op speurtocht geweest in onze school. We zijn zijn als echte speurders op zoek geweest waar elke klas is, waar alle kinderen van onze school zijn ,… en we hebben ook het bureau bezocht van onze directeur! En volgende week maken we dan samen een plattegrond van onze school!

DSCI0172.JPG

Zie hier de foto’s

We hebben ook twee spelletjes met het springtouw geleerd uit ‘de speelplaats van kapitein Winokio’: Aardappelen schillen en Beertje beertje, zo leren we leuke spelletjes voor op de speelplaats!!

Vergeet je springtouw niet volgende week!!

 

 

 

Geplaatst in 2B