Jeugdboekenweek!!

Deze week is het de jeugdboekenweek!!!

De Jeugdboekenweek is het grootste kinderboekenfestival van Vlaanderen. Veertien dagen lang zetten scholen, bibliotheken, boekhandels en culturele centra de mooiste boeken in de kijker.

In onze klas werken we ook rond boeken, de kinderen van de klas hebben gekozen om voor te lezen aan de derde kleuterklas.

We hebben eerst in de bibliotheek de prentenboeken van ‘Vos en Haas’ gekozen. Daarna moesten we de klas in groepen verdelen, afspreken wie wat ging lezen, oefenen, eerst voorlezen aan elkaar, thuis nog eens lezen, …

En we hebben ook een leuke gezellige leestent gemaakt!!

En op donderdag 27/03/14 was het zover. Drie groepen mochten al voorlezen!! Het ging supergoed!!

Proficiat aan Firdaous, Ruben, Adam, Wannes, Amira, Tristan, Kheda, Sterre, Sipora en Justin!! Volgende week mag de rest van de klas voorlezen!!

DSCI0073.JPG DSCI0077.JPG DSCI0080.JPGZie hier nog foto’s

Geplaatst in 2B