Nieuwtjes van de week!!

Deze week zijn we op dinsdag voor de eerste keer naar de bibliotheek geweest,  om de 3 weken gaan we telkens nieuwe boeken kiezen!! Joepie!!!

DSCI0563.JPG

In de klas leren wij over huizen en hoe huizen gemaakt worden. Dus donderdag maakten we een huisje uit papier (origami).

DSCI0573.JPGZie hier nog foto’s!

En vrijdag was het strapdag!!! Vele kinderen van onze klas kwamen te voet of met de fiets naar school, flink zo!! We hebben ook met de ganse school een octopus gemaakt, deze hebben we doorgestuurd naar Ketnet voor een wedstrijd, ja nu allemaal stemmen dat we mogen winnen!!! We hebben ook gedanst en het straplied gezongen!!!

DSCI0577.JPG

En in de namiddag gingen we naar de speelstraat!  We hebben genoten van: breakdance, springkasteel, volleybal, rugby, volkspelen, … superleuk!!!

DSCI0584.JPGZie hier nog foto’s!

Geplaatst in 2B