Naar de kinderboerderij te Marke

Wat hebben we weer een leuke dag beleefd. We mochten met de bus naar de kinderboerderij. Met ons sjaaltje veranderden wij in een echte boer of boerin. Zo werden we in twee groepen verdeeld en konden we de boerderij samen met Lies en Karel verkennen. Op de boerderij moet er veel gewerkt worden en daar konden we natuurlijk een beetje bij helpen. Brood aan de ezels, graantjes aan de kippen, korrels aan de konijnen, kortom alle dieren op de boerderij kwamen niets te kort. Wat waren die kleine cavia’s schattig en de konijntjes oh zo zacht! Ook de geitjes in de wei kregen gezelschap van ons. Daaaag, dieren op de boerderij, misschien komen we met mama en papa nog wel eens terug. Tot de volgende keer!

IMG_2586.JPG IMG_2590.JPG IMG_2593.JPG

“klik hier voor alle foto’s”

nog meer foto’s

Geplaatst in K1B