Dag van het poetspersoneel

Niets fijner dan werken in een fris gepoetste klas. Op maandag 20 juni was het Dag van het poetspersoneel. De ideale gelegenheid om het beroep extra in de kijker te zetten. Dus zorgden we samen met de kinderen voor een leuke verrassing voor onze poetshulp ‘Therese’. We oefenden stil in onze klas het lied ‘superheldin’, want Therese staat steeds klaar om ons te helpen, … En dan was het zover! Donderdag riepen we haar in de zaal en zongen we uit volle borst: SUPERHELDIN! Zie hier de foto’s!
Bedankt Therese!!

Superheldin

Heb je ze gezien?
Heb je al gehoord
van de superheldin?

Er is iemand in nood,
er is een kater overboord,
bel de Superheldin!

Er is een ongeluk op straat,
de schoolbus is te laat,
bel de Superheldin!

Is er onrecht in het land,
zit je met een losse tand,
bel de Superheldin!

Superheldin
is jouw beste vriendin,
sterk als een paard,
en ze houdt van appeltaart.

Superheldin,
houdt de moed erin
Superheldin,
houdt de moed erin.