2C

Bij Juf. Tina Vercruysse

15 februari 2017

Koken in de klas!!

Op vrijdagnamiddag hebben we met het 2de leerjaar gekookt in de klas. Alle leerlingen van het 2de leerjaar werden door elkaar in groepjes verdeeld.
We gingen om beurt per groepje in de drie klassen iets maken.
We maakten snoepjes met chocolade en versierden deze voor valentijn. Ook een gezonde ‘valentijn’- smoothie stond op het menu. 2B werd omgetoverd tot een pannenkoekenkeuken. We veranderden ook tomaatjes en wortels in hartjes. Er werden ook toastjes in de vorm van een hart gemaakt en gesmeerd.
Na de speeltijd was het dan tijd om gezellig samen alles te proeven.
Het was een heel leuke namiddag!

Zie hier de foto’s!

24 november 2016

Voorleesweek

Tijdens de week van 21/11/2016 t.e.m. 25/11/2016 was het voorleesweek.

We konden een aantal ouders warm maken om te komen lezen. De leerlingen vonden dit heel fijn.

Hier meer foto’s

19 oktober 2016

Naar het bos

Op donderdag 13 oktober zijn we met het tweede leerjaar naar het bos gegaan. Daar zagen we hoe het bos veranderd was in de herfst. Tijdens een flinke wandeling konden we kastanjes, eikels en verschillende blaadjes zoeken. We bewaarden deze allemaal in onze schatkist. Daarna speelden we ook. Er werden veel kampen gebouwd met de takken in het speelbos. Het bezoek aan het bos was heel leuk!

klik hier voor meer foto’s