4B

Bij juf Nathalie

18 september 2017

Levensloop Kortrijk 2017

In het weekend van 9 en 10 september namen we met onze school / ouderwerking voor het eerst deel aan de Levensloop in Kortrijk!

Iedereen kent wel iemand die de vreselijke strijd moet leveren tegen kanker… Dit jaar beslisten we vanuit de ouderwerking om deel te nemen aan Levensloop. Tijdens het weekend van Levensloop wordt er zoveel mogelijk geld ingezameld voor de Stichting tegen Kanker…

De bedoeling is om met je team 24 uur lang in beweging te zijn. Er is telkens een shift van 1u en daarna worden de lopers / wandelaars afgelost door de volgende.

Het werd een heel gezellig gebeuren. Niet enkels de sporters kwamen langs, er werd ook een mooi bedrag ingezameld aan het tentje zelf. Er werden hotdogs, wafels en lekkere drankjes verkocht.

Genieten jullie mee van de foto’s?

Hopelijk kunnen we volgend jaar terug deelnemen met een nog groter succes!

PS. We haalden 1099 Euro op!!!

17 maart 2017

De juffen van 4A en B gaan online

Beste papa’s en mama’s,

eindelijk is het zo ver, wij gaan online. We zullen nu en dan eens een paar foto’s posten van jullie kindjes!

Nationale pyjamadag

Nationale pyjamadag is een dag die georganiseerd wordt om Bednet (het onderwijsnet voor zieke kinderen) eens in de kijker te zetten. De foto’s vind je hier.

IMG_20170317_102806

8 december 2015

Sinterklaasatelier

Naar aanleiding van De Sint organiseerden we een sinterklaasatelier!

De leerlingen konden zich inschrijven voor 1 van de 16 mogelijke activiteiten.

Voor elk wat wils dus!

IMG_0498 (Small)   sneeuwpop1 (Small)   meer foto’s

4 december 2015

De Sint op bezoek

Voor meer leuke foto’s klik hier!

27 november 2015

Voorleesweek

Enkele sfeerbeelden van de voorleesweek….

Klik hier voor meer foto’s.

4 april 2015

Schaatsen!!

Op woensdag 1 april gingen we schaatsen met het 1ste, 2de, 3de en 4de leerjaar!!

Zie hier nog leuke foto’s!!!

Wereldwaterdag!

Het was superleuk op wereldwaterdag!!!!DSCI0201.JPG

Zie hier nog leuke foto’s!

3 april 2015

Het voetbalteam op verplaatsing

Samen met enkele leerlingen van 4B, 5A, 6A en 6B gingen we woensdag naar het voetbaltoernooi om ons te amuseren. Het was ook leuk om mee te spelen aan het toernooi.

Schrijvers van de tekst: Amin, Sami en Abdurrahman,

met een extra dank aan meester Wouter, onze coach!

15 januari 2015

Naar het circus!

Op woensdag 16 december gingen we met alle leerlingen van het 1ste, 2de, 3de en 4de leerjaar naar het circus ‘Pipo’.

Het was een ‘super’ervaring voor alle kinderen… Ook de juffen en meester genoten volop van het spektakel!

DSCN1378.JPGDSCN1448.JPGDSCN1409.JPG klik hier voor meer foto’s