K1-2

Bij juf Evi

1 december 2016

K2B op bezoek naar de kinderboerderij

Op woensdag 30 november brachten de kleuters van K2B en K2C een bezoek naar kinderboerderij Bokkenslot in Deerlijk

Zwarte Pieten komen piepen

Op dinsdag liepen er heel onverwacht twee Zwarte Pieten rond op onze school… Ze waren op zoek naar de Sint…. Hoe loopt dat af?

29 november 2016

Zwarte pieten aan het raam !

afbeelding3Wat een verrassing ! Wie stond er vandaag aan ons raam ? De zwarte pieten van de Sint ! Kleuters waren superenthousiast !

klik hier voor alle foto’s

25 november 2016

Grootouderfeest

Op 24/11/2016 mochten de grootouders de klas van hun kleinkind bezoeken. Eerst speelden de grootouders samen met hun kleinkinderen in de klas. Daarna dansten ze samen de vogeltjesdans en zongen de kleuters twee prachtige liedjes voor hun oma en opa. In het tweede liedje beloofden de kleuters een hartje aan hun oma en opa. Dit kregen ze dan in de vorm van een heerlijk wafeltje.

28 oktober 2016

Spelletjes spelen + Halloweenfeest

Op donderdag 27 oktober kwamen leerlingen van het KTA spelletjes spelen met de kleuters van het tweede en derde kleuter.

Op vrijdag 28 oktober vierden we een leuk, maar ook wel wat griezelig feestje. Heksemie kwam voor ons toveren in de poppenkast en trakteerde ons op een lekker griezelsnoepje.

20 oktober 2016

Naar het park

Op 13/10/2016 brachten we een bezoekje aan het park

28 juni 2016

Jarigen juni, juli en augustus

Lang zullen ze leven!!! Hier zijn de jarigen van de maand juni, juli en augustus!!!

Jarigen april en mei

Hiep hiep hoera voor de jarigen van de maanden april en mei!

14 juni 2016

Op schoolreis naar de Brielmeersen!

Op vrijdag 10/6/2016 trokken juf Marleen, juf Brigitte en juf Evi samen met een bus vol enthousiaste kleuters richting de Brielmeersen in Deinze.

Het werd een super leuke dag met dieren, speelplezier en een lekker ijsje!

13 mei 2016

Uitstap naar de boerderij deel 2