K1-2

Bij juf Evi

24 februari 2017

Carnaval!!!

Op vrijdag 24-2-2017 vierden we samen met de kleuters een spetterend carnavalfeest!!!

We kregen van de directeur een lekkere donut en een glaasje grenadine. Juf Conny kwam samen met de Snoepkoning op bezoek om met ons te dansen. Iedereen kreeg van de koning ook nog een zakje snoepjes.

21 februari 2017

De ridders en prinsessen van K2 en K3

De kleuters trokken vrijdag naar huis verkleed als mooie prinsessen en stoere ridders.

14 februari 2017

Voederbollen maken voor de vogels

Eind januari was het koud… heel koud. De vogeltjes vinden dan wat moeilijk eten. Wij hebben zelf voederbollen gemaakt voor de vogels.

10 februari 2017

Museumbezoek Kortrijk 1302

Op donderdag 9/2/2017 trokken K3A en K3C naar het museum Kortrijk 1302. Daar kregen ze een mooie rondleiding van Ridder Ronny!

1 december 2016

K2B op bezoek naar de kinderboerderij

Op woensdag 30 november brachten de kleuters van K2B en K2C een bezoek naar kinderboerderij Bokkenslot in Deerlijk

Zwarte Pieten komen piepen

Op dinsdag liepen er heel onverwacht twee Zwarte Pieten rond op onze school… Ze waren op zoek naar de Sint…. Hoe loopt dat af?

29 november 2016

Zwarte pieten aan het raam !

afbeelding3Wat een verrassing ! Wie stond er vandaag aan ons raam ? De zwarte pieten van de Sint ! Kleuters waren superenthousiast !

klik hier voor alle foto’s

25 november 2016

Grootouderfeest

Op 24/11/2016 mochten de grootouders de klas van hun kleinkind bezoeken. Eerst speelden de grootouders samen met hun kleinkinderen in de klas. Daarna dansten ze samen de vogeltjesdans en zongen de kleuters twee prachtige liedjes voor hun oma en opa. In het tweede liedje beloofden de kleuters een hartje aan hun oma en opa. Dit kregen ze dan in de vorm van een heerlijk wafeltje.

28 oktober 2016

Spelletjes spelen + Halloweenfeest

Op donderdag 27 oktober kwamen leerlingen van het KTA spelletjes spelen met de kleuters van het tweede en derde kleuter.

Op vrijdag 28 oktober vierden we een leuk, maar ook wel wat griezelig feestje. Heksemie kwam voor ons toveren in de poppenkast en trakteerde ons op een lekker griezelsnoepje.

20 oktober 2016

Naar het park