K1A

6 juni 2017

Samen spelen is leuk!

IMG_0194

Mooi weer is er om buiten te spelen. Zeker nu we een nieuw klimparcours hebben! En als het regent, hebben we gelukkig een zaal waar we allen samen kunnen spelen! We hebben zoveel leuke foto’s, dat we er een apart album van kunnen maken.

In dit album vindt u alle foto’s terug met alle vriendjes uit de verschillende klassen.

Veel kijkplezier!

29 mei 2017

Evenwichtsparcours

Een volledig nieuw evenwichtsparcours staat er op de kleuterspeelplaats.

Dit parcours konden we realiseren met de steun van de vriendenkring

Dank u welIMG_2006 (Medium)

17 mei 2017

Op naar de kinderboerderij met K2A – K1A – K1D

Zon, de bus en de kinderboerderij… Meer heb je niet nodig om er een leuke voormiddag van te maken! We vertrokken deze morgen naar de kinderboerderij ‘Bokkenslot’ te Deerlijk om alle diertjes te ontdekken!

IMG_0134

Konijnen, kippen, een groot dik varken,… we keken onze ogen uit! We gaven alle diertjes te eten, namen een kijkje in de stallen en op de wei. We eindigden de voormiddag met water en een lekkere koek.

Ga met ons mee naar de kinderboerderij en neem een kijkje tussen de bijna 200 foto’s die we genomen hebben! Je vindt ze allemaal hier terug.

Wij hebben er al zeker van genoten!

Tot de volgende keer!

3 mei 2017

Bewegen met juf Delphine

IMG_0151

Iedere week bewegen de peuters van juf Nathalie en juf Eveline samen in de zaal of gezellig buiten. Soms komen de 1e kleuters van juf Kathy en juf Anke meedoen.

Benieuwd wat onze bewegingsjuf Delphine allemaal doet met je kleine spruit?

In dit fotoalbum worden wekelijks nieuwe foto’s toegevoegd.

24 februari 2017

Carnaval

Hoera, we vierden weer feest.  Na dansen, springen en spelen met onze carnavalsvriendjes konden we genieten van de poppenkast, een lekkere donut en grenadine.  Dank u wel, prins carnaval, voor de snoep en tot volgend jaar!

klik hier voor alle foto’s

5 december 2016

Wij kregen heel veel lekkers!

Kijk eens wat wij allemaal kregen van de Sint… Chocolade en koekjes.

Omdat wij zo flink zijn geweest dit jaar!

20161205_102824-compressorKlik hier voor alle foto’s

De Sint en Pieten kwamen op bezoek bij de kleuters

Vandaag kregen wij bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten… Het was een groot feest!

Klik hier voor meer foto’s.

1 december 2016

Zwarte Pieten komen piepen

Op dinsdag liepen er heel onverwacht twee Zwarte Pieten rond op onze school… Ze waren op zoek naar de Sint…. Hoe loopt dat af?

29 november 2016

Grootouderfeest

Op donderdagnamiddag (24/11/2016) kwamen de grootouders op bezoek in de klas. Zo konden zij eens zien wat hun kleinkind allemaal in de klas doet. Natuurlijk mochten de oma’s en opa’s meespelen in de klas.
We konden onze oma’s en opa’s toch niet met lege handen naar huis laten gaan. Zij kregen allemaal nog een geschenkje van hun oogappel.

Klik hier vimg_4943img_4957oor alle foto’s.

Zwarte pieten aan het raam !

afbeelding3Wat een verrassing ! Wie stond er vandaag aan ons raam ? De zwarte pieten van de Sint ! Kleuters waren superenthousiast !

klik hier voor alle foto’s