K1A

1 april 2017

Mhh, paaseitjes!

IMG_0142

Kijk juf, de paashaas is geweest in de klas! Zo hebben we onze week geëindigd.

Maar wat we allemaal vooraf hebben gedaan, kunt u hier zien…

Na de paasvakantie verwelkomen we 8 nieuwe peuters en zullen we de hele week gezond bewegen door het thema “Ballen en ballonnen”.

Vergeet zeker onze opendeurdag niet te plannen! Deze gaat door op 22 april vanaf 14u. Iedereen welkom!

Fijne paasvakantie!

25 maart 2017

De kip en het ei

IMG_0001

Deze week hadden we mama Kip met papa Haan op bezoek in de klas. Mama kip deed iets gek, want op dinsdag lagen er plots 4 eitjes in haar nestje. Op donderdag hoorden we plots “pieppiep”. Vanwaar kwam dat? Vrijdag was de verrassing compleet toen er niet 4 eitjes in het nestje van mama Kip lagen, maar 4 kleine gele kuikentjes!

In de loop van de week kregen we leuke turnlessen met juf Delphine, mochten we voor het eerst in een grote bak met maïs spelen en knutselden ons eigen kipje.

Voor meer foto’s klik hier

Tot volgende week!

24 februari 2017

Carnaval

Hoera, we vierden weer feest.  Na dansen, springen en spelen met onze carnavalsvriendjes konden we genieten van de poppenkast, een lekkere donut en grenadine.  Dank u wel, prins carnaval, voor de snoep en tot volgend jaar!

klik hier voor alle foto’s

5 december 2016

Wij kregen heel veel lekkers!

Kijk eens wat wij allemaal kregen van de Sint… Chocolade en koekjes.

Omdat wij zo flink zijn geweest dit jaar!

20161205_102824-compressorKlik hier voor alle foto’s

De Sint en Pieten kwamen op bezoek bij de kleuters

Vandaag kregen wij bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten… Het was een groot feest!

Klik hier voor meer foto’s.

1 december 2016

Zwarte Pieten komen piepen

Op dinsdag liepen er heel onverwacht twee Zwarte Pieten rond op onze school… Ze waren op zoek naar de Sint…. Hoe loopt dat af?

29 november 2016

Grootouderfeest

Op donderdagnamiddag (24/11/2016) kwamen de grootouders op bezoek in de klas. Zo konden zij eens zien wat hun kleinkind allemaal in de klas doet. Natuurlijk mochten de oma’s en opa’s meespelen in de klas.
We konden onze oma’s en opa’s toch niet met lege handen naar huis laten gaan. Zij kregen allemaal nog een geschenkje van hun oogappel.

Klik hier vimg_4943img_4957oor alle foto’s.

Zwarte pieten aan het raam !

afbeelding3Wat een verrassing ! Wie stond er vandaag aan ons raam ? De zwarte pieten van de Sint ! Kleuters waren superenthousiast !

klik hier voor alle foto’s

22 november 2016

Een kijkje in de peuterklas

Bezige bijtjes in de peuterklas. Altijd wat te beleven !

24 september 2016

50 jaar GO

Wat was het weer een leuke dag ! Onze school bestond 50 jaar en dat moest natuurlijk gevierd ! We hebben er samen super van genoten. Kijk maar mee! Hiep, hiep, hiep hoera voor Basisschool Drie Hofsteden!

klik hier voor alle foto’s     dscn2089-smalldscn2110-small