K1B

Bij juf Kathy

21 juni 2018

Kleutersportdag!

Op dinsdag 19 juni trokken we met 122 kleuters naar de sporthal bij het Mimosazwembad om een hele voormiddag heel flink te sporten!!!

Er stonden fietsen, 2! springkastelen, een evenwichtsparcours, ballon – tennis, … en nog veel meer!!!

Het was super leuk!!!… Maar ook wel een beetje vermoeiend…

20 juni 2018

filmpje uit de oude doos

Een terugblik met een filmpje! Best wel leuk om te zien.

klik hier voor het filmpje

11 juni 2018

Schoolreis Woopahoo

Een leuke tijd samen in de Woopahoo!

29 mei 2018

We leerden over het verkeer!

Na onze wandeling gingen we volop aan de slag in de klas. Met onze huishoudrol maakten we een verkeerslicht en reden met de auto’s in de verf.  Ook kennen we er weer wat leuke liedjes en een versje bij. Veilige verkeersgroeten uit K1B

Hier onze belevenissen

4 mei 2018

Naar de boerderij met K1B

Wat hebben we weer plezier beleefd op de boerderij. We konden kennis maken met de dieren en hielpen mee om ze te verzorgen. Aaien en kusjes geven zonder dat we bang waren. Super ! Voor iedereen een hele toffe ervaring !

Kijk maar mee!

5 april 2018

Druk in de weer!

Kleuters druk in de weer in K1B

Klik hier om ze bezig te zien

9 februari 2018

Carnaval K1B

We zetten de krokusvakantie alvast goed in .  Met zijn allen Carnaval is superleuk! Dank u wel voor de lolly’s, prins Karnaval en tot volgend jaar!

30 januari 2018

Carnaval

Het is weer leuk, hoor! Juf heeft allerlei carnavalsattributen meegebracht.

Grappig om te zien. Iedereen wil graag wel eens iemand anders zijn.

Veel kijkplezier met de kiekjes uit K1B

17 november 2017

Grootouderfeest 2017

Op donderdag 16 november kregen we leuk bezoek van een 100-tal fantastische grootouders!

De kinderen zorgden voor een mooi spektakel en daarna mochten ze mee met hun grootouders naar de eetzaal om te genieten van een heerlijk taartje en een kopje koffie.

De kinderen die bij de juffen bleven, kregen uiteraard ook een taartje.

23 oktober 2017

Herfstwandeling rond onze school

Superleuk om herfstmateriaal te vinden rondom onze school met z’n boomgaard. Samen genieten en nootjes rapen. Ook eens voelen aan de boom hoort erbij, die boomschors is best wel hard!