K1B

Bij juf Kathy

12 januari 2017

Ziek zijn

Het nieuwe jaar is begonnen met een nieuw thema “ziek zijn”. Wat moet je allemaal doen om niet ziek te zijn ? Goed eten, je goed kleden, je mooi verzorgen, … maar als je ziek bent, moet je naar…. de dokter. Of …. naar het ziekenhuis. Een heel leuk thema voor de kleuters uit K1B ! Wij willen allemaal eens dokter zijn ! Succes verzekerd, dat zie je hier.

5 december 2016

Wij kregen veel lekkers!

Kijk eens wat wij allemaal kregen van de Sint… Chocolade en koekjes.

Omdat wij zo flink zijn geweest dit jaar!

20161205_102811-compressorKlik hier voor alle foto’s

De Sint en Pieten kwamen op bezoek bij de kleuters

Vandaag kregen wij bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten… Het was een groot feest!

Klik hier voor meer foto’s.

1 december 2016

Zwarte Pieten komen piepen

Op dinsdag liepen er heel onverwacht twee Zwarte Pieten rond op onze school… Ze waren op zoek naar de Sint…. Hoe loopt dat af?

29 november 2016

Grootouderfeest

Op donderdagnamiddag (24/11/2016) kwamen de grootouders op bezoek in de klas. Zo konden zij eens zien wat hun kleinkind allemaal in de klas doet. Natuurlijk mochten de oma’s en opa’s meespelen in de klas.
We konden onze oma’s en opa’s toch niet met lege handen naar huis laten gaan. Zij kregen allemaal nog een geschenkje van hun oogappel.

Klik hier vimg_4943img_4957oor alle foto’s.

Zwarte pieten aan het raam !

afbeelding3Wat een verrassing ! Wie stond er vandaag aan ons raam ? De zwarte pieten van de Sint ! Kleuters waren superenthousiast !

klik hier voor alle foto’s

9 november 2016

Saifullah was jarig!

Hoera, feest in de rode klas

Saifullah was jarig ! We mochten genieten van een lekker sinaasappelsapje en een hapje erbij.

Dank u wel ! Het was super gezellig in de klas, met verjaardagsliedjes op de achtergrond.

Hiep, hiep, hiep, hoera voor Saifullah, 3 jaar!

“klik hier voor de foto’s”

18 oktober 2016

Schrijfdans

We leren met onze 2 handen en een waskrijtje rond de ogen te dansen op muziek. Ook de appels kunnen met onze  krullen mooi gekleurd worden. We draaien rond en rond met ons krijtje op ons blad !

Super leuk om te doen!

“klik hier voor de foto’s”

Samen onder de paraplu !

Het wordt herfst! Blaadjes vallen van de bomen, de wind begint te waaien, en het regent ! Bah, die regen. Nu kunnen we niet buiten spelen, maar het is wel eens leuk om onder de paraplu te gaan wandelen. Toch nog wat genieten.    Kijk maar !

“Klik hier voor alle foto’s”

24 september 2016

50 jaar GO

Wat was het weer een leuke dag ! Onze school bestond 50 jaar en dat moest natuurlijk gevierd ! We hebben er samen super van genoten. Kijk maar mee! Hiep, hiep, hiep hoera voor Basisschool Drie Hofsteden!

klik hier voor alle foto’s     dscn2089-smalldscn2110-small