K1B

Bij juf Kathy

22 juni 2017

Kleutersportdag 2017

Op donderdag 22 juni konden de kleuters genieten van een knotsgekke en heel warme sportvoormiddag!!! Gelukkig was er ook veel water…!!!

13 juni 2017

Schoolreis 2017

Met de klas naar de Woopahoo !

Klik hier voor de foto’s

8 juni 2017

Naar de boerderij in Marke

We hadden een superdag ! Heel veel dieren op de boerderij, interesse verzekerd en het weer viel reuze mee. Kleuters hebben ervan genoten. Tot volgend jaar!

Zie hier alle foto’s

6 juni 2017

Samen spelen is leuk!

IMG_0194

Mooi weer is er om buiten te spelen. Zeker nu we een nieuw klimparcours hebben! En als het regent, hebben we gelukkig een zaal waar we allen samen kunnen spelen! We hebben zoveel leuke foto’s, dat we er een apart album van kunnen maken.

In dit album vindt u alle foto’s terug met alle vriendjes uit de verschillende klassen.

Veel kijkplezier!

29 mei 2017

Evenwichtsparcours

Een volledig nieuw evenwichtsparcours staat er op de kleuterspeelplaats.

Dit parcours konden we realiseren met de steun van de vriendenkring

Dank u welIMG_2006 (Medium)

3 mei 2017

Bewegen met juf Delphine

IMG_0151

Iedere week bewegen de peuters van juf Nathalie en juf Eveline samen in de zaal of gezellig buiten. Soms komen de 1e kleuters van juf Kathy en juf Anke meedoen.

Benieuwd wat onze bewegingsjuf Delphine allemaal doet met je kleine spruit?

In dit fotoalbum worden wekelijks nieuwe foto’s toegevoegd.

26 februari 2017

Carnaval

Hoera, het was weer feest.  Na het dansen, springen, spelen met onze carnavalsvriendjes konden we genieten van de poppenkast, een lekker donut en grenadine.  Dank u wel, prins carnaval, voor de snoep en tot volgend jaar!

klik hier voor alle foto’s

27 januari 2017

Vroeger klein, nu al groot !

We leerden in de klas over vroeger en nu. Vroeger waren we nog een baby, nu al een kleuter. Vroeger aten we fruitpap, nu een volledige maaltijd. Vroeger konden we nog niet zo veel, maar nu wel ! We eten zelf, kleden ons zelf aan, kunnen al knippen, kleuren, stempelen. Wij worden groot !

Klik hier voor wat kiekjes

12 januari 2017

Ziek zijn

Het nieuwe jaar is begonnen met een nieuw thema “ziek zijn”. Wat moet je allemaal doen om niet ziek te zijn ? Goed eten, je goed kleden, je mooi verzorgen, … maar als je ziek bent, moet je naar…. de dokter. Of …. naar het ziekenhuis. Een heel leuk thema voor de kleuters uit K1B ! Wij willen allemaal eens dokter zijn ! Succes verzekerd, dat zie je hier.

5 december 2016

Wij kregen veel lekkers!

Kijk eens wat wij allemaal kregen van de Sint… Chocolade en koekjes.

Omdat wij zo flink zijn geweest dit jaar!

20161205_102811-compressorKlik hier voor alle foto’s