K1B

Bij juf Kathy

17 november 2017

Grootouderfeest 2017

Op donderdag 16 november kregen we leuk bezoek van een 100-tal fantastische grootouders!

De kinderen zorgden voor een mooi spektakel en daarna mochten ze mee met hun grootouders naar de eetzaal om te genieten van een heerlijk taartje en een kopje koffie.

De kinderen die bij de juffen bleven, kregen uiteraard ook een taartje.

23 oktober 2017

Herfstwandeling rond onze school

Superleuk om herfstmateriaal te vinden rondom onze school met z’n boomgaard. Samen genieten en nootjes rapen. Ook eens voelen aan de boom hoort erbij, die boomschors is best wel hard!

Klik hier voor de foto’s

6 oktober 2017

Toast met kaas en noten

Op een dag bracht Teo noten mee naar de klas, okkernoten en eikels. De ene konden we opeten en de andere niet. Het was een goed idee om een toast te besmeren met kaas en te versieren met de noten, kaas van de juf paste perfect bij de noten van Teo. Activiteit geslaagd en mmm, superlekker!

Dank u wel, Teo voor de noten!

Zie hier de foto’s

22 september 2017

Op stap naar de brievenbus

Naar aanleiding van het kaartje die we van Jules kregen, willen we ook eens een brief posten. Wat vinden we leuk in de klas ? Aan de hand van de prentjes vertellen we aan onze familie wat we leuk vinden in de klas. De envelop wordt dichtgekleefd en we gaan op stap naar de brievenbus. Superleuk!

klik hier voor ons korte uitstap

Hoera, onze klaspop Jules is jarig!

We hebben weer veel plezier beleefd. Jules was jarig. We mochten proeven van de lekkere popcorn, speelden met ballonnen, serpentines en zongen met veel enthousiasme voor onze klaspop Jules. Wat zagen we er mooi uit met de verjaardagshoedjes! Vuurwerk mocht zeker niet ontbreken. Dank u wel, Jules, voor de fijne dag.

Veel kijkplezier !

20 september 2017

Jules is jarig!

Nog twee nachten slapen en Jules is jarig. Wij zijn alvast goed bezig met de klas te versieren. Spannend.

Hier actiefoto’s

18 september 2017

Levensloop Kortrijk 2017

In het weekend van 9 en 10 september namen we met onze school / ouderwerking voor het eerst deel aan de Levensloop in Kortrijk!

Iedereen kent wel iemand die de vreselijke strijd moet leveren tegen kanker… Dit jaar beslisten we vanuit de ouderwerking om deel te nemen aan Levensloop. Tijdens het weekend van Levensloop wordt er zoveel mogelijk geld ingezameld voor de Stichting tegen Kanker…

De bedoeling is om met je team 24 uur lang in beweging te zijn. Er is telkens een shift van 1u en daarna worden de lopers / wandelaars afgelost door de volgende.

Het werd een heel gezellig gebeuren. Niet enkels de sporters kwamen langs, er werd ook een mooi bedrag ingezameld aan het tentje zelf. Er werden hotdogs, wafels en lekkere drankjes verkocht.

Genieten jullie mee van de foto’s?

Hopelijk kunnen we volgend jaar terug deelnemen met een nog groter succes!

PS. We haalden 1099 Euro op!!!

13 september 2017

Groeten uit de 1ste kleuterklas van Juf Kathy

” Jules en zijn vriendjes!”

We zijn goed gestart met het nieuwe schooljaar ! Jules heeft 22 nieuwe vriendjes in de klas ! Alvast heel veel vrolijke groeten uit de 1ste kleuterklas van Juf Kathy.

Klik hier voor de vriendjes

22 juni 2017

Kleutersportdag 2017

Op donderdag 22 juni konden de kleuters genieten van een knotsgekke en heel warme sportvoormiddag!!! Gelukkig was er ook veel water…!!!

13 juni 2017

Schoolreis 2017

Met de klas naar de Woopahoo !

Klik hier voor de foto’s