K1C

Bij juf  Anke

17 november 2017

Grootouderfeest 2017

Op donderdag 16 november kregen we leuk bezoek van een 100-tal fantastische grootouders!

De kinderen zorgden voor een mooi spektakel en daarna mochten ze mee met hun grootouders naar de eetzaal om te genieten van een heerlijk taartje en een kopje koffie.

De kinderen die bij de juffen bleven, kregen uiteraard ook een taartje.

4 oktober 2017

Sfeerbeelden K1C

Groeten uit de klas van juf Anke!

klik hier

18 september 2017

Levensloop Kortrijk 2017

In het weekend van 9 en 10 september namen we met onze school / ouderwerking voor het eerst deel aan de Levensloop in Kortrijk!

Iedereen kent wel iemand die de vreselijke strijd moet leveren tegen kanker… Dit jaar beslisten we vanuit de ouderwerking om deel te nemen aan Levensloop. Tijdens het weekend van Levensloop wordt er zoveel mogelijk geld ingezameld voor de Stichting tegen Kanker…

De bedoeling is om met je team 24 uur lang in beweging te zijn. Er is telkens een shift van 1u en daarna worden de lopers / wandelaars afgelost door de volgende.

Het werd een heel gezellig gebeuren. Niet enkels de sporters kwamen langs, er werd ook een mooi bedrag ingezameld aan het tentje zelf. Er werden hotdogs, wafels en lekkere drankjes verkocht.

Genieten jullie mee van de foto’s?

Hopelijk kunnen we volgend jaar terug deelnemen met een nog groter succes!

PS. We haalden 1099 Euro op!!!

22 juni 2017

Kleutersportdag 2017

Op donderdag 22 juni konden de kleuters genieten van een knotsgekke en heel warme sportvoormiddag!!! Gelukkig was er ook veel water…!!!

13 juni 2017

Schoolreis 2017

Met de klas naar de Woopahoo !

Klik hier voor de foto’s

6 juni 2017

Samen spelen is leuk!

IMG_0194

Mooi weer is er om buiten te spelen. Zeker nu we een nieuw klimparcours hebben! En als het regent, hebben we gelukkig een zaal waar we allen samen kunnen spelen! We hebben zoveel leuke foto’s, dat we er een apart album van kunnen maken.

In dit album vindt u alle foto’s terug met alle vriendjes uit de verschillende klassen.

Veel kijkplezier!

29 mei 2017

Evenwichtsparcours

Een volledig nieuw evenwichtsparcours staat er op de kleuterspeelplaats.

Dit parcours konden we realiseren met de steun van de vriendenkring

Dank u welIMG_2006 (Medium)

3 mei 2017

Bewegen met juf Delphine

IMG_0151

Iedere week bewegen de peuters van juf Nathalie en juf Eveline samen in de zaal of gezellig buiten. Soms komen de 1e kleuters van juf Kathy en juf Anke meedoen.

Benieuwd wat onze bewegingsjuf Delphine allemaal doet met je kleine spruit?

In dit fotoalbum worden wekelijks nieuwe foto’s toegevoegd.

26 februari 2017

Carnaval

Hoera, het was weer feest. Na het dansen, springen, en spelen met onze carnavalsvriendjes konden we genieten van de poppenkast , een lekkere donut en grenadine.  Dank u wel, prins Carnaval, voor de snoep en tot volgend jaar!

klik hier voor alle foto’s

5 december 2016

Wij kregen veel lekkers !

Kijk eens wat wij allemaal kregen van de Sint… Chocolade en koekjes.

Omdat wij zo flink zijn geweest dit jaar!

Klik hier voor meer foto’s