K1C

Bij juf  Anke

26 februari 2017

Carnaval

Hoera, het was weer feest. Na het dansen, springen, en spelen met onze carnavalsvriendjes konden we genieten van de poppenkast , een lekkere donut en grenadine.  Dank u wel, prins Carnaval, voor de snoep en tot volgend jaar!

klik hier voor alle foto’s

5 december 2016

Wij kregen veel lekkers !

Kijk eens wat wij allemaal kregen van de Sint… Chocolade en koekjes.

Omdat wij zo flink zijn geweest dit jaar!

Klik hier voor meer foto’s

De Sint en Pieten kwamen op bezoek bij de kleuters

Vandaag kregen wij bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten… Het was een groot feest!

Klik hier voor meer foto’s.

1 december 2016

Zwarte Pieten komen piepen

Op dinsdag liepen er heel onverwacht twee Zwarte Pieten rond op onze school… Ze waren op zoek naar de Sint…. Hoe loopt dat af?

29 november 2016

Grootouderfeest

Op donderdagnamiddag (24/11/2016) kwamen de grootouders op bezoek in de klas. Zo konden zij eens zien wat hun kleinkind allemaal in de klas doet. Natuurlijk mochten de oma’s en opa’s meespelen in de klas.
We konden onze oma’s en opa’s toch niet met lege handen naar huis laten gaan. Zij kregen allemaal nog een geschenkje van hun oogappel.

Klik hier vimg_4943img_4957oor alle foto’s.

Zwarte pieten aan het raam !

afbeelding3Wat een verrassing ! Wie stond er vandaag aan ons raam ? De zwarte pieten van de Sint ! Kleuters waren superenthousiast !

klik hier voor alle foto’s

23 november 2016

Groeten uit K1C

24 september 2016

50 jaar GO

Wat was het weer een leuke dag ! Onze school bestond 50 jaar en dat moest natuurlijk gevierd ! We hebben er samen super van genoten. Kijk maar mee! Hiep, hiep, hiep hoera voor Basisschool Drie Hofsteden!

klik hier voor alle foto’s     dscn2089-smalldscn2110-small

22 juni 2016

Schoolreis Woopahoo 2016

8 maart 2016

Tanden poetsen

Naar aanleiding van het thema borstels leerden we samen met juf Bo onze tanden poetsen.