K2A

Bij juf Brigitte

22 juni 2017

Kleutersportdag 2017

Op donderdag 22 juni konden de kleuters genieten van een knotsgekke en heel warme sportvoormiddag!!! Gelukkig was er ook veel water…!!!

16 juni 2017

Schoolreis K2A – K2B – K2C – K3C Ter Bergelen

Vandaag gingen de kleuters van juf Brigitte, juf Marleen en juf Evi op schoolreis naar Ter Bergelen. Het was een hele fijne dag. De kinderen hebben zich volop kunnen uitleven. Ook het zonnetje was van de partij, de lekker ijsjes die juf Delphine ons bracht hebben dan ook heerlijk gesmaakt!

Screenshot_1

“klik hier voor alle foto’s”

13 juni 2017

Hoekenwerk in K2A

Sfeerfoto’s uit de klas tijdens het hoekenwerk.

Je vind alle foto’s hier terug.

6 juni 2017

Samen spelen is leuk!

IMG_0194

Mooi weer is er om buiten te spelen. Zeker nu we een nieuw klimparcours hebben! En als het regent, hebben we gelukkig een zaal waar we allen samen kunnen spelen! We hebben zoveel leuke foto’s, dat we er een apart album van kunnen maken.

In dit album vindt u alle foto’s terug met alle vriendjes uit de verschillende klassen.

Veel kijkplezier!

29 mei 2017

Evenwichtsparcours

Een volledig nieuw evenwichtsparcours staat er op de kleuterspeelplaats.

Dit parcours konden we realiseren met de steun van de vriendenkring

Dank u welIMG_2006 (Medium)

17 mei 2017

Op naar de kinderboerderij met K2A – K1A – K1D

Zon, de bus en de kinderboerderij… Meer heb je niet nodig om er een leuke voormiddag van te maken! We vertrokken deze morgen naar de kinderboerderij ‘Bokkenslot’ te Deerlijk om alle diertjes te ontdekken!

IMG_0134

Konijnen, kippen, een groot dik varken,… we keken onze ogen uit! We gaven alle diertjes te eten, namen een kijkje in de stallen en op de wei. We eindigden de voormiddag met water en een lekkere koek.

Ga met ons mee naar de kinderboerderij en neem een kijkje tussen de bijna 200 foto’s die we genomen hebben! Je vindt ze allemaal hier terug.

Wij hebben er al zeker van genoten!

Tot de volgende keer!

24 maart 2017

Wereldwaterdag 2017

Op donderdag 23 maart was het wereldwaterdag.

In het zuiden zijn er kinderen die wel 6km moeten wandelen voor ze water kunnen drinken. Daarom hebben we eerste met de kleuters een fikse wandeling gemaakt. Daarna konden we genieten van een heerlijk glaasje fris water.

Voortaan drinken we dagelijks water. Dit is veel gezonder dan chocomelk of fruitsap! Op de speelplaats van het lager mochten de 3de kleuters reeds kennis maken met de nieuwe waterfontijntjes. Daar kunnen ze dan vanaf volgend jaar zoveel fris water drinken als ze willen.

Er werd ook gevraagd aan de kleuters om zo veel mogelijk in blauwe kledij naar school te komen.

Dit werd dan ook massaal gedaan!!!

7 maart 2017

Rollebolle

Op maandag 6 maart gingen alle kleuters van de tweede kleuterklas naar “Rollebolle” in de Lange Munte. Het was een fijne voormiddag vol sport en spel.

Foto:

“klik hier voor alle foto’s”

25 februari 2017

Carnaval

Hoera, we vierden weer feest. Na het dansen, springen, en spelen met onze carnavalsvriendjes konden we genieten van de poppenkast, een lekkere donut en grenadine. Dank u wel, prins carnaval, voor de snoep en tot volgend jaar!

klik hier voor de foto’s

30 januari 2017

Kinderboerderij

Op donderdag 1/12 zijn we naar de kinderboerderij “Bokkeslot” geweest met de tweede kleuterklas.
Wij hebben er heerlijke klaaskoeken gebakken en we mochten ook de vele dieren bezoeken en verzorgen. Het was een hele leuke dag!
klik hier voor meer foto’s
de boerderij