K2A

Bij juf Brigitte

5 december 2016

Wij kregen heel veel lekkers!

Kijk eens wat wij allemaal kregen van de Sint… Chocolade en koekjes.

Omdat wij zo flink zijn geweest dit jaar!

20161205_103232-compressor Klik hier voor meer foto’s

De Sint en Pieten kwamen op bezoek bij de kleuters

Vandaag kregen wij bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten… Het was een groot feest!

Klik hier voor meer foto’s.

1 december 2016

Zwarte Pieten komen piepen

Op dinsdag liepen er heel onverwacht twee Zwarte Pieten rond op onze school… Ze waren op zoek naar de Sint…. Hoe loopt dat af?

29 november 2016

Grootouderfeest

Op donderdagnamiddag (24/11/2016) kwamen de grootouders op bezoek in de klas. Zo konden zij eens zien wat hun kleinkind allemaal in de klas doet. Natuurlijk mochten de oma’s en opa’s meespelen in de klas.
We konden onze oma’s en opa’s toch niet met lege handen naar huis laten gaan. Zij kregen allemaal nog een geschenkje van hun oogappel.

Klik hier vimg_4943img_4957oor alle foto’s.

Zwarte pieten aan het raam !

afbeelding3Wat een verrassing ! Wie stond er vandaag aan ons raam ? De zwarte pieten van de Sint ! Kleuters waren superenthousiast !

klik hier voor alle foto’s

24 september 2016

50 jaar GO

Wat was het weer een leuke dag ! Onze school bestond 50 jaar en dat moest natuurlijk gevierd ! We hebben er samen super van genoten. Kijk maar mee! Hiep, hiep, hiep hoera voor Basisschool Drie Hofsteden!

klik hier voor alle foto’s     dscn2089-smalldscn2110-small

14 juni 2016

Op schoolreis naar de Brielmeersen!

Op vrijdag 10/6/2016 trokken juf Marleen, juf Brigitte en juf Evi samen met een bus vol enthousiaste kleuters richting de Brielmeersen in Deinze.

Het werd een super leuke dag met dieren, speelplezier en een lekker ijsje!

3 mei 2016

iPad in K2a

Hoera! We hebben een iPad in de kleuterklas.

28 april 2016

auto’s bouwen met stappenplan