K2B

Bij juf Marleen

25 april 2017

Paaseieren zoeken 2017

Ook dit jaar kwam de paashaas weer langs op onze school. We hadden een beetje pech… Het regende net toen we moesten gaan zoeken, maar gelukkig werd alles vlot gevonden.

24 maart 2017

Wereldwaterdag 2017

Op donderdag 23 maart was het wereldwaterdag.

In het zuiden zijn er kinderen die wel 6km moeten wandelen voor ze water kunnen drinken. Daarom hebben we eerste met de kleuters een fikse wandeling gemaakt. Daarna konden we genieten van een heerlijk glaasje fris water.

Voortaan drinken we dagelijks water. Dit is veel gezonder dan chocomelk of fruitsap! Op de speelplaats van het lager mochten de 3de kleuters reeds kennis maken met de nieuwe waterfontijntjes. Daar kunnen ze dan vanaf volgend jaar zoveel fris water drinken als ze willen.

Er werd ook gevraagd aan de kleuters om zo veel mogelijk in blauwe kledij naar school te komen.

Dit werd dan ook massaal gedaan!!!

7 maart 2017

Rollebolle

Op maandag 6 maart gingen alle kleuters van de tweede kleuterklas naar “Rollebolle” in de Lange Munte. Het was een fijne voormiddag vol sport en spel.

Foto:

“klik hier voor alle foto’s”

24 februari 2017

Carnaval!!!

Op vrijdag 24-2-2017 vierden we samen met de kleuters een spetterend carnavalfeest!!!

We kregen van de directeur een lekkere donut en een glaasje grenadine. Juf Conny kwam samen met de Snoepkoning op bezoek om met ons te dansen. Iedereen kreeg van de koning ook nog een zakje snoepjes.

21 februari 2017

De ridders en prinsessen van K2 en K3

De kleuters trokken vrijdag naar huis verkleed als mooie prinsessen en stoere ridders.

14 februari 2017

Voederbollen maken voor de vogels

Eind januari was het koud… heel koud. De vogeltjes vinden dan wat moeilijk eten. Wij hebben zelf voederbollen gemaakt voor de vogels.

30 januari 2017

Kinderboerderij

Op donderdag 1/12 zijn we naar de kinderboerderij “Bokkeslot” geweest met de tweede kleuterklas.
Wij hebben er heerlijke klaaskoeken gebakken en we mochten ook de vele dieren bezoeken en verzorgen. Het was een hele leuke dag!
klik hier voor meer foto’s
de boerderij

5 december 2016

Bedankt, Sinterklaas!

“klik hier voor alle foto’s”

Wij kregen heel veel lekkers!

Kijk eens wat wij allemaal kregen van de Sint… Chocolade en koekjes.

Omdat wij zo flink zijn geweest dit jaar!

20161205_104839-compressor Klik hier voor meer foto’s

De Sint en Pieten kwamen op bezoek bij de kleuters

Vandaag kregen wij bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten… Het was een groot feest!

Klik hier voor meer foto’s.