K2B

Bij juf Marleen

22 juni 2017

Kleutersportdag 2017

Op donderdag 22 juni konden de kleuters genieten van een knotsgekke en heel warme sportvoormiddag!!! Gelukkig was er ook veel water…!!!

19 juni 2017

Fietsweek K2b

De kleuters van juf Marleen hadden begin Juni een fietsweek. Samen met de juf proberen er zoveel mogelijk kleuters te leren fietsen zonder steunwieltjes!

Heel wat kleuters kregen een gouden medaille omdat het lukte! Proficiat!

16 juni 2017

Schoolreis K2A – K2B – K2C – K3C Ter Bergelen

Vandaag gingen de kleuters van juf Brigitte, juf Marleen en juf Evi op schoolreis naar Ter Bergelen. Het was een hele fijne dag. De kinderen hebben zich volop kunnen uitleven. Ook het zonnetje was van de partij, de lekker ijsjes die juf Delphine ons bracht hebben dan ook heerlijk gesmaakt!

Screenshot_1

“klik hier voor alle foto’s”

29 mei 2017

Evenwichtsparcours

Een volledig nieuw evenwichtsparcours staat er op de kleuterspeelplaats.

Dit parcours konden we realiseren met de steun van de vriendenkring

Dank u welIMG_2006 (Medium)

11 mei 2017

K2b gaat naar de kinderboerderij

Op woensdag 10 mei trokken de kleuters van K2b naar kinderboerderij Bokkeslot in Deerlijk. Daar mochten ze de dieren bekijken en ook zelfs verzorgen. We kregen een mooie rondleiding van boer Jules!

9 mei 2017

Juf Stefanie in de klas

De week voor de paasvakantie was juf Marleen ziek. Juf Stefanie kwam in onze klas leuke dingen doen en daar nam ze enkele foto’s van…

25 april 2017

Paaseieren zoeken 2017

Ook dit jaar kwam de paashaas weer langs op onze school. We hadden een beetje pech… Het regende net toen we moesten gaan zoeken, maar gelukkig werd alles vlot gevonden.

24 maart 2017

Wereldwaterdag 2017

Op donderdag 23 maart was het wereldwaterdag.

In het zuiden zijn er kinderen die wel 6km moeten wandelen voor ze water kunnen drinken. Daarom hebben we eerste met de kleuters een fikse wandeling gemaakt. Daarna konden we genieten van een heerlijk glaasje fris water.

Voortaan drinken we dagelijks water. Dit is veel gezonder dan chocomelk of fruitsap! Op de speelplaats van het lager mochten de 3de kleuters reeds kennis maken met de nieuwe waterfontijntjes. Daar kunnen ze dan vanaf volgend jaar zoveel fris water drinken als ze willen.

Er werd ook gevraagd aan de kleuters om zo veel mogelijk in blauwe kledij naar school te komen.

Dit werd dan ook massaal gedaan!!!

7 maart 2017

Rollebolle

Op maandag 6 maart gingen alle kleuters van de tweede kleuterklas naar “Rollebolle” in de Lange Munte. Het was een fijne voormiddag vol sport en spel.

Foto:

“klik hier voor alle foto’s”

24 februari 2017

Carnaval!!!

Op vrijdag 24-2-2017 vierden we samen met de kleuters een spetterend carnavalfeest!!!

We kregen van de directeur een lekkere donut en een glaasje grenadine. Juf Conny kwam samen met de Snoepkoning op bezoek om met ons te dansen. Iedereen kreeg van de koning ook nog een zakje snoepjes.