K3A

Bij juf Tanja

5 december 2016

Bedankt, Sinterklaas!

“klik hier voor alle foto’s”

Wij kregen heel veel lekkers!

Kijk eens wat wij allemaal kregen van de Sint… Chocolade en koekjes.

Omdat wij zo flink zijn geweest dit jaar!

20161205_105232-compressor Klik hier voor alle foto’s

De Sint en Pieten kwamen op bezoek bij de kleuters

Vandaag kregen wij bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten… Het was een groot feest!

Klik hier voor meer foto’s.

1 december 2016

Zwarte Pieten komen piepen

Op dinsdag liepen er heel onverwacht twee Zwarte Pieten rond op onze school… Ze waren op zoek naar de Sint…. Hoe loopt dat af?

29 november 2016

Grootouderfeest

Op donderdagnamiddag (24/11/2016) kwamen de grootouders op bezoek in de klas. Zo konden zij eens zien wat hun kleinkind allemaal in de klas doet. Natuurlijk mochten de oma’s en opa’s meespelen in de klas.
We konden onze oma’s en opa’s toch niet met lege handen naar huis laten gaan. Zij kregen allemaal nog een geschenkje van hun oogappel.

Klik hier vimg_4943img_4957oor alle foto’s.

Zwarte pieten aan het raam !

afbeelding3Wat een verrassing ! Wie stond er vandaag aan ons raam ? De zwarte pieten van de Sint ! Kleuters waren superenthousiast !

klik hier voor alle foto’s

25 november 2016

Grootouderfeest

Op 24/11/2016 mochten de grootouders de klas van hun kleinkind bezoeken. Eerst speelden de grootouders samen met hun kleinkinderen in de klas. Daarna dansten ze samen de vogeltjesdans en zongen de kleuters twee prachtige liedjes voor hun oma en opa. In het tweede liedje beloofden de kleuters een hartje aan hun oma en opa. Dit kregen ze dan in de vorm van een heerlijk wafeltje.

28 oktober 2016

Spelletjes spelen + Halloweenfeest

Op donderdag 27 oktober kwamen leerlingen van het KTA spelletjes spelen met de kleuters van het tweede en derde kleuter.

Op vrijdag 28 oktober vierden we een leuk, maar ook wel wat griezelig feestje. Heksemie kwam voor ons toveren in de poppenkast en trakteerde ons op een lekker griezelsnoepje.

17 oktober 2016

Bananenvriendje

Onze kleuters maakten een heerlijk bananentussendoortje; Wat was het lekker!

26 september 2016

50 jaar Basisschool Drie Hofsteden