K3A

Bij juf Tanja

1 juli 2017

We haalden ons kleuterdiploma!!!

Screenshot_2

“klik hier voor meer”

22 juni 2017

Kleutersportdag 2017

Op donderdag 22 juni konden de kleuters genieten van een knotsgekke en heel warme sportvoormiddag!!! Gelukkig was er ook veel water…!!!

19 juni 2017

Schoolreis naar de Gavers!

Op 16 juni ’17 gingen K3A en K3B op schoolreis naar de Gavers.

Het werd een dag vol verrassingen en plezier!

29 mei 2017

Evenwichtsparcours

Een volledig nieuw evenwichtsparcours staat er op de kleuterspeelplaats.

Dit parcours konden we realiseren met de steun van de vriendenkring

Dank u welIMG_2006 (Medium)

K3 naar het park

Op dinsdag 23 mei gingen de kleuters van K3 ravotten in het park. Zij beleefden veel plezier en leerden al spelend heel wat bij! De zon was ook van de partij!

klik hier voor alle foto’s

27 april 2017

K3 op bezoek naar de kinderboerderij

Op woensdag 26 april gingen de kleuters van K3 naar kinderboerderij Bokkenslot in Deerlijk.

25 april 2017

Paaseieren zoeken 2017

Ook dit jaar kwam de paashaas weer langs op onze school. We hadden een beetje pech… Het regende net toen we moesten gaan zoeken, maar gelukkig werd alles vlot gevonden.

Eitjes bakken met k3A en k3b

Op 17 april bakten de kleuters heerlijke kippeneitjes en deze mochten ze met een boterhammetje opsmullen.

Opbrengst Pannenkoekenverkoop oudercomité

In klas K3a werden aardig wat pannenkoeken verkocht en konden we dus wat leuke spullen kopen voor de klas.

Dank u wel iedereen!

24 maart 2017

Wereldwaterdag 2017

Op donderdag 23 maart was het wereldwaterdag.

In het zuiden zijn er kinderen die wel 6km moeten wandelen voor ze water kunnen drinken. Daarom hebben we eerste met de kleuters een fikse wandeling gemaakt. Daarna konden we genieten van een heerlijk glaasje fris water.

Voortaan drinken we dagelijks water. Dit is veel gezonder dan chocomelk of fruitsap! Op de speelplaats van het lager mochten de 3de kleuters reeds kennis maken met de nieuwe waterfontijntjes. Daar kunnen ze dan vanaf volgend jaar zoveel fris water drinken als ze willen.

Er werd ook gevraagd aan de kleuters om zo veel mogelijk in blauwe kledij naar school te komen.

Dit werd dan ook massaal gedaan!!!