K3B

Bij juf Sabine.

27 april 2017

K3 op bezoek naar de kinderboerderij

Op woensdag 26 april gingen de kleuters van K3 naar kinderboerderij Bokkenslot in Deerlijk.

25 april 2017

Paaseieren zoeken 2017

Ook dit jaar kwam de paashaas weer langs op onze school. We hadden een beetje pech… Het regende net toen we moesten gaan zoeken, maar gelukkig werd alles vlot gevonden.

Eitjes bakken met k3A en k3b

Op 17 april bakten de kleuters heerlijke kippeneitjes en deze mochten ze met een boterhammetje opsmullen.

24 maart 2017

Wereldwaterdag 2017

Op donderdag 23 maart was het wereldwaterdag.

In het zuiden zijn er kinderen die wel 6km moeten wandelen voor ze water kunnen drinken. Daarom hebben we eerste met de kleuters een fikse wandeling gemaakt. Daarna konden we genieten van een heerlijk glaasje fris water.

Voortaan drinken we dagelijks water. Dit is veel gezonder dan chocomelk of fruitsap! Op de speelplaats van het lager mochten de 3de kleuters reeds kennis maken met de nieuwe waterfontijntjes. Daar kunnen ze dan vanaf volgend jaar zoveel fris water drinken als ze willen.

Er werd ook gevraagd aan de kleuters om zo veel mogelijk in blauwe kledij naar school te komen.

Dit werd dan ook massaal gedaan!!!

23 maart 2017

Techniek in K3

In het derde kleuter komt juf Delphine elke donderdag techniek geven.

We laten lichtjes branden, we laten motortjes draaien, we laten een robot rondrijden.

We werken met bouten en moeren , … en nog zoveel meer…

24 februari 2017

Carnaval!!!

Op vrijdag 24-2-2017 vierden we samen met de kleuters een spetterend carnavalfeest!!!

We kregen van de directeur een lekkere donut en een glaasje grenadine. Juf Conny kwam samen met de Snoepkoning op bezoek om met ons te dansen. Iedereen kreeg van de koning ook nog een zakje snoepjes.

21 februari 2017

De ridders en prinsessen van K2 en K3

De kleuters trokken vrijdag naar huis verkleed als mooie prinsessen en stoere ridders.

14 februari 2017

Museumbezoek Kortrijk 1302

Op dinsdag 7/2/2017 trok K3B naar het museum Kortrijk 1302. Daar kregen ze een mooie rondleiding van Ridder Ronny!

15 december 2016

De voorleesweek: Voorlezen in de kleuterklas!!

dsci0001Voorleesweek!

Naar aanleiding van de voorleesweek zijn we met onze klas (2B) gaan voorlezen in het derde keuter!! Vol enthousiasme, zie hier de foto’s!

5 december 2016

Wij kregen veel lekkers!

Kijk eens wat wij allemaal kregen van de Sint… Chocolade en koekjes.

Omdat wij zo flink zijn geweest dit jaar!

20161205_105239-compressor Klik hier voor alle foto’s