TurnlessenKleuter

25 maart 2017

De kip en het ei

IMG_0001

Deze week hadden we mama Kip met papa Haan op bezoek in de klas. Mama kip deed iets gek, want op dinsdag lagen er plots 4 eitjes in haar nestje. Op donderdag hoorden we plots “pieppiep”. Vanwaar kwam dat? Vrijdag was de verrassing compleet toen er niet 4 eitjes in het nestje van mama Kip lagen, maar 4 kleine gele kuikentjes!

In de loop van de week kregen we leuke turnlessen met juf Delphine, mochten we voor het eerst in een grote bak met maïs spelen en knutselden ons eigen kipje.

Voor meer foto’s klik hier

Tot volgende week!

22 april 2016

Sporten in de kleuterklas

Enkele sfeerbeelden van de turnlesjes bij juf Delphine

Klik hier voor de foto’s van de klas van juf Marleen

Klik hier voor de foto’s van de klas van juf Kathy

Klik hier voor de foto’s van de klas van juf Nathalie

16 februari 2016

Carnaval in blok C

Op 5 februari werd er een spetterend carnavalsfeest gevierd in blok C. We kregen ook bezoek van een echte prins – carnaval en zijn keizerin!

Klik hier voor alle foto’s.

19 november 2015

(Groot)ouderfeest 2015: Drie Hofsteden danst!

Het (groot)ouderfeest werd opnieuw een spetterend feest!!!

De kleuters dansten erop los en konden daarna samen met mama, papa, oma, opa, … genieten van een lekker stukje taart en een kopje heerlijke koffie.

27 oktober 2015

Turnles met dozen

De peutertjes turnden met juf Delphine in grote dozen…

5 oktober 2015

Dansen met studenten

Op dinsdag 29/9 en donderdag 1/10 kwamen er studenten uit het middelbaar om samen met de kleuters te dansen.