Onze troeven

• Veilige en groene schoolomgeving met veel ruimte voor sport en spel.
  • Gezonde warme maaltijden en elke dag verse soep.Boterhammetjes eten op school kan natuurlijk ook.
  • Schoolzwemmen.
  • Eigen schoolbus.
  • Zeeklassen, sportklassen, vertelnacht, tentenkamp, … hier valt van alles te beleven!
  • Via voorlichtingsavonden, regelmatige rapportering van de leerresultaten, individuele oudercontacten, schoolnieuwsbrieven en schoolagenda zorgen we voor een open en eerlijke communicatie met u als ouder. Via deze website en de schoolkrant houden we u op de hoogte van het reilen en zeilen op onze school.
  • Sportactiviteiten tijdens en na de schooluren.
  • Optimale doorstroom van kleuterschool naar lagere school. De leerkrachtenteams van de kleuterafdeling en lagere afdeling werken nauw samen.
  • Extra zorgleerkrachten die kunnen bijspringen en leerlingen apart begeleiden.
  • Sterke projecten rond taalstimulering en Nederlands taalbeleid.
  • Gezellig schoolgebouw en modern ingerichte klassen.
  • Onze school staat open voor iedereen, jongens en meisjes, zonder onderscheid van ras, levensbeschouwing, geloof of sociale afkomst. Kortom, waar “samen leven” prettig is.
  • In onze school heerst orde, inzet, begrip en samenhorigheid.
  • Een team dat steeds klaarstaat voor u en uw kind!