Opvang&Studie

Morgenopvang:

Er is een opvang voorzien van 7u tot 8u.

De kinderen die voor 8u op school aanwezig zijn, worden verplicht om naar de opvang te komen en dit voor hun veiligheid.

Opvang en studie vanaf 15u45:

Voor de kleuters is er een afzonderlijke opvang van 15u45 tot 16u15.

Voor de leerlingen van de lagere afdeling wordt er studie ingericht van 15u45 tot 16u15.

Leerlingen die een kwartier na het beëindigen van de lessen, nog op school zijn, gaan (verplicht) naar de “opvang” of naar de “studie”.
De opvang is bereikbaar op het schoolnummer: 056/22 93 52

Opvang op woensdagnamiddag :

€2.50 : soep + opvang + bus

Voor onze school is er opvang voorzien van de stad Kortrijk :

kinderopvang  ‘De Puzzel’ , Condédreef 16a – 8500 Kortrijk.

Kinderen die van die opvang gebruik willen maken, kunnen ’s middags hun lunchpakket nuttigen op school. De kinderen worden om 13.30 met de bus naar ‘De Puzzel’ gebracht.  Maar u moet ter plaatse uw kind ophalen. Indien u van deze opvang wilt gebruik maken, moet u zeker vooraf contact  nemen met de Puzzel. (056 27 73 60) Op schoolvrije dagen kunnen kinderen ook terecht in ‘De Puzzel’.