Opvang&Studie

Min. De Taeyelaan

Morgenopvang:

Er is een opvang voorzien in de zaal (blok A) van 7u tot 8u.

De kinderen die voor 8u op school aanwezig zijn, worden verplicht om naar de opvang te komen en dit voor hun veiligheid.

Opvang en studie vanaf 15u45:

Voor de kleuters is er een afzonderlijke opvang van 15u45 tot 16u15.

Voor de leerlingen van de lagere afdeling wordt er studie ingericht van 15u45 tot 16u15.

De kinderen van de studie kunnen nadien nog naar de opvang.

Leerlingen die een kwartier na het beëindigen van de lessen, nog op school zijn, gaan (verplicht) naar de “opvang” of naar de “studie”.
De opvang is bereikbaar op het GSM-nummer  0477/388532

Baaistraat

Vanaf 7u00 begint het toezicht door de leerkrachten.

Wanneer er vroeger opvang noodzakelijk is kunnen de kinderen terecht in de opvang in de Minister De Taeyelaan 11. Ze worden dan met de schoolbus naar de Baaistraat gebracht.

’s Avonds is er een opvang voorzien van 15u45 tot 17u45.

Opvang op woensdagnamiddag :

€2.50 : soep + opvang + bus

Voor onze school is er opvang voorzien van de stad Kortrijk :

kinderopvang  ‘De Puzzel’ , Condédreef 16a – 8500 Kortrijk.

Kinderen die van die opvang gebruik willen maken, kunnen ’s middags hun lunchpakket nuttigen op school. De kinderen worden om 13.30 met de bus naar ‘De Puzzel’ gebracht.  Maar u moet ter plaatse uw kind ophalen. Indien u van deze opvang wilt gebruik maken, moet u zeker vooraf contact  nemen met de Puzzel. (056 27 73 60) Op schoolvrije dagen kunnen kinderen ook terecht in ‘De Puzzel’.