Wereldwaterdag en zoneclips

Tijdens de lessen W.O. en taal werkten we vorige week voornamelijk rond de onderwerpen water en de zoneclips. We maakten ondermeer een waterfilter; de leerlingen leerden hoe een zoneclips tot stand komt en op WereldWaterDag zelf gingen we met de ganse school op stap. We stapten meer dan 6 km, om dan uiteindelijk op het Schouwburgplein naar een schitterend optreden van een coverband van het KTA te luisteren. Ook enkele meisjes van onze klas traden op met het waterlied. Maria, Elina, Tanzila, Rabiye en Aisatou zongen samen op het grote podium. Dit deden ze samen met Luka en Aurora van 5A en Fardouza van 6B.

Het was een vermoeiende, maar vooral super gezellige dag! wereldwaterdag en zoneclips 2015-03-20 09.41.48 2015-03-19 11.36.00

Voor meer sfeerbeelden, kan je hier klikken.

Geplaatst in 5B